Open Menu

Knikarmzonwering CAPRI VARIO-VOLANT - het instapmodel met extra schaduw

De knikarmzonwering CAPRI VARIO-VOLANT – het instapmodel met extra schaduw

Het in vele varianten verkrijgbare instapmodel CAPRI VARIO-VOLANT overtuigt door hoge kwaliteit en duurzaamheid. Het belastbare knikarmsysteem zorgt voor een strak zonweringdoek en de zeer stabiele kiep-kantelscharnieren zorgen voor een duurzame werking. In deze prijsklasse een unieke uitvoering. 

 

Met een VARIO-VOLANT biedt de CAPRI ook bescherming tegen inkijk en de volant past zich met 'schaduw op maat' aan de stand van de zon aan – een belangrijk detail bij laagstaande zon of voor balkons of terrassen op het westen. In de standaarduitvoering wordt het doek van de VARIO-VOLANT handmatig bediend met een draaistang. Daarnaast zijn er talrijke combinatiemogelijkheden met verschillende doeken en aandrijfvarianten mogelijk.

 

Als de knikarmzonwering op een onbeschermde plaats wordt gemonteerd, is het zonweringdoek aan weer en wind blootgesteld. Het optioneel verkrijgbare, gepatenteerde beschermdak kan - aangepast aan de ingestelde hellingshoek - worden vastgezet, waardoor het doek beter beschermd is dan bij een vaststaand beschermdak.

 

Zwaar belaste zonweringonderdelen, zoals de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen.

zonwering buiten knikarm, CAPRI VARIO-VOLANTzonwering buiten knikarm, CAPRI geopend