Open Menu

De PIANO VARIO-VOLANT - de kubusvormige cassette-zonwering

De PIANO VARIO-VOLANT – de kubusvormige cassette-zonwering

De PIANO VARIO-VOLANT overtuigt niet alleen dankzij het uitstekende design. In gesloten toestand worden het zonweringdoek en de -armen  in de cassette optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De belastbare en duurzame cassette-zonwering is dan ook een topproduct onder de zonweringssystemen.

 

Duurzaamheid en veiligheid vormen de kenmerken van een hoogwaardige zonwering. Componenten van speciaal gehard aluminium zijn bij de PIANO VARIO-VOLANT de basis voor een hoge belastbaarheid en optimale veiligheid.  De succesvolle stabiele kantelscharnieren zorgen ervoor dat de cassette goed sluit.

 

Een zonwering dient zich aan te passen aan de rechtlijnige en tijdloze vormgeving van uw huis. Kies daarom bij uw zonwering voor een uniform kubusvormig design.

 

De VARIO-VOLANT beschermt uw privacy. Schuin invallende zonnestraling wordt betrouwbaar afgeweerd. De licht- en zichtwering is een echte must op balkons en terrassen op het westen. Het in het uitvalprofiel gerolde doek kan variabel worden uitgestuurd. Dit gebeurt door middel van een draaistang of bijzonder comfortabel met een op afstand bedienbare motor. Dankzij de speciaal geharde armdelen bedraagt de maximale uitval hier 3,50 m.

PIANO zonnescherm elektrisch, geslotenPIANO zonnescherm elektrisch, geopend