Open Menu

De smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT – geschikt bij weinig ruimte

De smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT – geschikt bij weinig ruimte

Bij krappe montageruimten zijn de gebruikelijke zonweringen al snel te groot. Voor deze situaties is de smalle zonwering TREND VARIO-VOLANT zeer geschikt – ze combineert de voordelen van de VENTURA TREND met speciale, elkaar kruisende knikarmen. Hierdoor is een grotere uitval dan breedte mogelijk. De ideale oplossing als er bij weinig ruimte wel een zonwering nodig is.

Met VARIO-VOLANT biedt de smalle zonwering TREND ook bescherming tegen inkijk en past zich met 'schaduw op maat' aan de stand van de zon aan – een onmisbaar detail bij balkons of terrassen op het westen of bij laagstaande zon. In de standaarduitvoering wordt het doek van de Vario-Volant handmatig bediend via een draaistang. Hier staan tal van combinatiemogelijkheden met diverse doeken en aandrijfvarianten ter beschikking.

Bijzonder sterk belaste delen van de zonwering, bijvoorbeeld de armhouders of knikarmelementen, worden bij ons vervaardigd van gehard aluminium. Deze speciale productiemethode maakt de zonweringelementen niet alleen sterker, maar verhoogt ook de veiligheid en de duurzaamheid van onze zonweringen. 

 

smalle zonnescherm 3 meterSmalle zonwering terras appartementSmalle zonnescherm 300x250