Open Menu

Beschut buiten zitten – voor tevreden gasten en een hogere omzet

Horeca

Het verblijf buiten wordt, onafhankelijk van seizoen en jaargetijde, steeds populairder. Gasten van cafés, restaurants en bars zitten bij voorkeur buiten – maar dan wel beschut tegen zon, regen, wind en windvlagen. Terwijl de gebruikelijke zonweringsystemen qua afmetingen en functionaliteit begrensd zijn, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER speciaal ontwikkeld voor de strenge eisen in de horeca.

 

 

zonnescherm horecazonnescherm horeca, over

Pergolasystemen

Pergolasystemen – de exclusieve bescherming voor uw terras. Terrasvouwdaken – ook PERGOLA SUNRAIN genoemd – worden vooral ingezet voor grote terrassen als extra bescherming


tegen zon en harde wind. De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor extra strenge vereisten in de particuliere en d commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen van de gastronomie. In de combinatie met verticale zonweringen ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras grotendeels onafhankelijk maakt van het weer.

+ naar de modellen

horeca zonneschermhoreca zonnescherm, over

Open vlakken

Mobiel of vast – vrije vlakken flexibel beschaduwen. Voor de effectieve bescherming van open vlakken tegen zon, regen en wind worden hoge eisen gesteld aan zonweringsystemen. Met haar uiteenlopende vrijstaande zonweringen biedt LEINER oplossingen voor alle gebruiksmogelijkheden voor nagenoeg onbeperkt grote vlakken:


vaste installaties of een mobiele oplossing met aluminiumframe die, vastgezet of compleet vrijstaand, snel opgebouwd en afgebroken kan worden. Onze vakpartners ter plekke geven u graag advies.

+ naar de modellen

horeca zonweringhoreca zonwering, over

Cassette-zonweringen

Cassette-zonweringen – altijd een goede keus. Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen:


In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op allerlei manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op balkon of terras, met en zonder VARIO-VOLANT of als SUNRAIN-model voor gebruik bij zon en regen.

De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

horeca zonweringhoreca zonwering, over

Knikarmzonweringen

Open knikarmzonweringen – veilig en duurzaam. Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit –


dus perfect geschikt voor grote beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn verkrijgbaar voor de horeca, met of zonder VARIO-VOLANT en als SUNRAIN-modellen voor het gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

zonnescherm horecazonnescherm horeca, over

Zonweringen met VARIO-VOLANT

Zonweringen met VARIO-VOLANT - voor nóg meer schaduw. De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerd, variabel oprolbaar zonweringdoek dat het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon –


met name bij balkons of terrassen op het westen met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons dienen.

Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

+ naar de modellen