Open Menu

SUNRAIN – zonweringen voor zon en regen

Zon- & regenwering

Mensen willen steeds vaker meer tijd buiten doorbrengen; bij zonnig, maar ook bij regenachtig weer. Normale zonweringen kunnen slechts in beperkte mate bescherming bieden tegen regen. Speciaal voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van het weer, zijn de gepatenteerde SUNRAIN-zonweringsystemen van LEINER ontwikkeld. SUNRAIN-zonweringsystemen zijn bovendien verkrijgbaar in extreem windstabiele uitvoeringen. Onze vakpartners geven u graag advies.

zonnescherm regenbestendigzonnescherm regenbestendig, over

Cassette-zonweringen

Cassette-zonweringen – altijd een goede keus. Hoogwaardige cassette-zonweringen zijn de toppers onder de zonweringen en overtuigen met tal van voordelen:


In gesloten toestand beschermt een cassette zowel het zonweringdoek als de armen optimaal tegen weersinvloeden. Bovendien kunnen de cassettes op verschillende manieren en onopvallend in bijna elke gevel geïntegreerd worden – op een balkon of terras, met en zonder VARIO-VOLANT of als SUNRAIN-model ter bescherming van zon en regen.

De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

zonwering waterdichtzonwering waterdicht, over

Knikarmzonweringen

Open knikarmzonweringen – veilig en duurzaam. Knikarmzonweringen van LEINER kunnen veel, zijn robuust en zien er ook nog eens goed uit – perfect geschikt dus voor grote


beschaduwingsvlakken. Ze worden bij voorkeur ingezet op balkons en terrassen, maar zijn verkrijgbaar voor de horeca, met of zonder VARIO-VOLANT en als SUNRAIN-modellen voor het gebruik bij zon en regen. De bijzondere LEINER-productiemethode voor de sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium biedt een maximum aan veiligheid en maakt ook grote afmetingen mogelijk – zo kunt u jaren genieten van uw zonwering.

+ naar de modellen

waterdicht zonneschermwaterdicht zonnescherm, over

Zonweringen met VARIO-VOLANT

Zonweringen met VARIO-VOLANT - voor nóg meer schaduw. De VARIO-VOLANT is een vooraan in het uitvalprofiel geïntegreerde, variabel oprolbaar zonweringdoek dat het beschaduwingsvlak van uw zonwering perfect aanpast aan de stand van de zon – met name bij balkons of


terrassen op het westen, met laagstaande zon wordt het beschaduwingsvlak, en daarmee uw comfort, vergroot. Bovendien kan de VARIO-VOLANT dienen als inkijkbescherming naar aangrenzende terrassen of balkons.

Diverse aandrijvingen, handbediend per draaistang of comfortabel per radiografisch bestuurbare motor, ronden het omvangrijke LEINER-VARIO-VOLANT-programma af.

+ naar de modellen

regenscherm terrasregenscherm terras, over

Pergolasystemen

Pergolasystemen – de exclusieve bescherming voor uw terras. Terrasvouwdaken – ook PERGOLA SUNRAIN genoemd – worden vooral voor grote terrassen als extra bescherming tegen zon en harde wind


ingezet. De Pergola-modellen van LEINER zijn ontwikkeld voor extra strenge vereisten in de particuliere en d commerciële sector en voldoen zelfs aan de strenge eisen van de gastronomie. In de combinatie met verticale zonweringen ontstaat een flexibel, textiel ruimteconcept dat uw terras grotendeels onafhankelijk maakt van het weer.

+ naar de modellen

waterdicht zonnescherm horecawaterdicht zonnescherm horeca, over

Vrijstaande bescherming tegen zon en regen

Een vrij oppervlak stelt hoge eisen aan een beschaduwingssysteem. Als de installatie moet beschermen tegen zon en regen, vindt u hier onze oplossingen die ook geschikt zijn voor grote oppervlakken. 

+ naar de modellen