Open Menu

Vrijstaande zonweringen

Vrijstaande zonweringen

Vrijstaande zonwering - flexibel en individueel
De vrijstaande producten van LEINER laten zich individueel perfect afstemmen op uw behoeften – zij het particulier of in de horeca. Helemaal vrijstaand of aan de wand gemonteerd – als enkele installatie, koppelinstallatie of als hoekoplossing: er zijn talrijke mogelijkheden.

zonnescherm met palen, teaserzonnescherm met palen, teaser over

Gastro Sunrain

De GASTRO SUNRAIN – beschermt bij bijna elk weer. De GASTRO SUNRAIN met de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie is de perfecte oplossing voor zon en regen: het mobiele, vrijstaande of vast geïnstalleerde zonweringsysteem biedt schaduw en kan worden uitgebreid tot een windstabiele oplossing.

naar de GASTRO SUNRAIN

vrijstaande zonwering horeca, teaservrijstaande zonwering horeca, teaser over

GASTRO SUNRAIN VARIO-VOLANT

De GASTRO SUNRAIN met VARIO-VOLANT – beschermt bij bijna elke weerssituatie. De GASTRO SUNRAIN met de door LEINER gepatenteerde SUNRAIN-technologie is de perfecte oplossing voor zon en regen: het mobiele, vrijstaande of vast geïnstalleerde zonweringsysteem biedt schaduw en kan worden uitgebreid tot een windstabiele oplossing.

naar de GASTRO SUNRAIN VARIO-VOLANT

PSQ Pergola vrijstaande zonneluifelsPSQ Pergola vrijstaande zonneluifels over

Pergola Sunrain Q

De PERGOLA SUNRAIN Q combineert modern design met een uitgekiende techniek voor terrasvouwdaken. Vrijstaand of aan de wand gemonteerd is ze bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. 

naar de PERGOLA SUNRAIN Q

vrijstaande zonneluifel, teaservrijstaande zonneluifel, teaser over

Q.bus | Q.bus SZ

Q.bus | Q.bus SZ – de ongelooflijk flexibele beschaduwing. Het buitengewone, innovatieve beschaduwingssysteem Q.bus | Q.bus SZ beantwoordt aan de hoogste eisen en past perfect bij de moderne architectuur.

+ naar de modellen

zonnescherm met palen Gastro Finozonnescherm met palen Gastro Fino, over

GASTRO FINO

De GASTRO FINO is een vrijstaande cassette-zonwering die zeer geschikt is om grotere oppervlakken in uw tuin of op uw terras te beschaduwen. Het zonweringsysteem is vrijstaand en kan mobiel of vast worden geïnstalleerd. Met het Wind-Protect-System heeft u ook een windstabiele oplossing.

naar GASTRO FINO